e
Banner

Etiketler: temsa iş makinaları



Seyid Lojistik, Volvo Trucks çekicilerle filosunu güçlendirdi


Yayın: 16-05-2019
Kategori: Ticari Araçlar

Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları, nakliye ve inşaat ağırlıklı faaliyet gösteren Seyid Lojistik firmasına 10 adet Volvo FH460, Volvo FH500 ve Volvo FH 540 çekici satışı gerçekleştirdi. 




CNR Uluslararası Nakliyat, Volvo Trucks’dan vazgeçmedi



Filosunda 8 adet Volvo Trucks kamyon yer alan uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmeti veren CNR Uluslararası Nakliyat, premium paketli 2 adet Volvo FH540 satın aldı. 




Rastkaya Nakliyat, Volvo Trucks ile filosunu güçlendirdi



AB ülkelerine frigo taşımacılığı yapan Rastkaya Nakliyat, 10 adet Volvo FH460 alarak filosundaki Volvo Trucks araç sayısını 24’e çıkardı.




Güleç Transport, Volvo FH çekicilerle filosuna güç kattı



Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü, performansı ve kalitesiyle öne çıkan Volvo Trucks, Güleç Transport Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet Volvo FH460 ve 1 adet Volvo FH540 olmak üzere 5 adet Volvo Trucks çekici teslimatı gerçekleştirdi. 




Öz Bilal Lojistik 6 adet Volvo FH460 çekici aldı



Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks, Türkiye’den AB ülkelerine frigorifik taşımacılık yapan Öz Bilal Lojistik’e 6 adet Volvo FH460 çekici satışı gerçekleştirdi.  Dayanıklılık, güvenlik ve yakıt verimliliği ile öne çıkan Volvo FH460’lar ile Öz Bilal Lojistik’in filosundaki Volvo Trucks markalı araç sayısı 20 oldu.




Volvo Trucks, yeni nesil araçlarını tanıttı



Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks, güvenliğe ve verimliliğe odaklanan yeni nesil kamyon serisini sektörün beğenisine sunuyor. Volvo Trucks’ın yeni ürün gamında; FH, FH16, FM ve FMX modelleri bulunuyor.




Volvo Trucks, yeni nesil kamyonu Volvo FH tanıttı



Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks, yeni tasarlanmış kabin, yenilikçi güvenlik özellikleri ve sürücü odaklı fonksiyonlara sahip yeni Volvo FH'in tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni Volvo FH tasarımıyla daha verimli, güvenli ve konforlu bir sürüş imkanı sağlıyor.




Volvo FH elektrikli kamyonlar Türkiye’de



Volvo Trucks, karayolu taşımacılığının geleceğine imza atacak elektrikli kamyon ailesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.




Japon Marubeni, Temsa İş Makinaları'nı bünyesine kattı



Dünyanın önde gelen ticaret ve yatırım şirketi olan Japonya merkezli Marubeni Corporation, Temsa İş Makinaları’ndaki %90’lık hissesini 0’e çıkarttı. Bu hisse devrinin ardından Temsa İş Makinaları’nın ticari unvanı Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. olarak değiştirildi.